Hemsida.

Jag uppfattar dig precis så som du bemöter mig ...även på internet.

FÖRSTA INTRYCKET.

Ofta sker idag den första kontakten med ett företag eller organisation på deras hemsida. De intryck man får där som besökare är de första pusselbitarna i den varumärkesbild man bygger upp som sedan är med och påverkar valet av vem man vill bli kund hos.
Hemsidan är för många den viktigaste länken mellan kunden och företaget och ska, förutom att svara upp till besökarens förväntningar på lättillgänglighet och relevant information, ge besökaren rätt känsla och uppfattning om varumärket.
Man skulle kunna likna en hemsida med en super-säljare. En säljare som kan prata med flera kunder samtidigt, som alltid finns tillgänglig när kunden vill prata, som alltid säger det du bestämt. En säljare som med andra ord är värd lite uppmärksamhet.

- It's that simple
VAD PÅVERKAR.

Vad är det som är med och påverkar besökarens intryck? Ett enkelt svar är allt. Precis som i en symfoniorkester så räcker det med att en spelar fel för att hela stycket ska låta illa, men när alla spelar rätt så låter det fantastiskt.
Det finns ingen mall för vad en bra hemsida är utan svaret är egentligen unikt för varje hemsida. Även om allt är med och påverkar besökaren så är det inte alltid samma saker som påverkar på alla hemsidor. På en tidnings hemsida är det nyheterna som är viktigast. På en hemsida om att boka resor är det sökfunktionen. På en begravningsbyrås hemsida är det samspelet mellan trygghet, vördnad och empati mot den "hårda" informationen.

GRUNDERNA TILL EN HEMSIDA.

VÅGA VARA PERSONLIG

Kristofer Nannini
PROJEKTLEDARE
Emil Fernquist
PROJEKTLEDARE
Johan Immelgård
FÖRSÄLJNING
Johan Glimskog
TEKNIK

REFERENSER BEKRÄFTAR ATT VALET ÄR RÄTT

Sveriges Begravningsbyråers Förbund
Bjerstafs
Bloms
Edbergs
Skärplinge
Ernstssons

och vad de säger...

  • Kanon, det blev ju precis som jag ville ha det"
    Todde / Bjerstafs begravningsbyrå
  • Flera som har betonat vår fina hemsida, tack för det Timecut.
    Lasse Berggren / Bloms begravningsbyrå
  • Jag önskade, Timecut uppfyllde och så blev vi årets hemsida 2012.
    Roger Bergel / Gävle begravningsbyrå